Per fi estan ací les cireres! Aquesta fruita dolça i
temptadora és molt versàtil a la cuina, ací vos presentem quatre receptes
fàcils i soprenents amb cireres:
Torrada amb formatge de cabra i cireres confitades.
Un berenar de película fàcil i saborósa: mescleu sucre amb
un poquet d’aigua, quan es desfà el sucre afegiu les cireres fins que espesse.
Torreu el formatge de cabra, el pa i poseu les cireres damunt.
Truita dolça de cireres.
Unes postres clàsiques a frança, però incorporem el nostre
toc mediterràni afegint les cireres: despinyoleu les cireres i ofegeu-les amb
un poquet de mantega. A banda, feu una truita francesa com sempre però no poseu
sal sinò sucre. Quan està cuallada, afegiu les cireres dins. Espereu fins que
estiga freda per a consumirla.
Filet de porc amb cireres agredolces.
Per a sorprendre els convidats: confiteu les cireres amb
sis cullerades de sucre, dos de vinagre de mòdena i un poquet d’aigua. A banda,
feu una base de ceba tendra ofegada en oli d’oliva. Passeu el filet per la plaxa,
munteu sobre la base de ceba tendra i remateu amb les cireres agredolces.
Bresquilles en almívar farcits de melmelada de cirera.
Si hem sigut previsors i tenim melmelada de cirera al
rebost, aquestes són unes postres que tindrem a mà tot l’any: sols haurem de
farcir les mitats de brequilla en almivar. La combinació queda boníssima i a
més, espectacular!
Si teniu cirers a casa vostra, endavant, experimentar a la
cuina amb aquesta fruita és un plaer i si no, ara és el moment de visitar La
vall de Gallinera para comprar cireres de qualitat i també vos recordem que en
La Vall hi ha cases rurals com Ca Ferminet o El Castellot on s’ofereix la possibilitat
d’anar a collir amb els propietaris i menjar cireres directament de l’arbre...
una experiència espectacular i molt recomanable si teniu xiquets en la família.
Bon profit!
que receta tan buenas , que buenas ideas , besos
ResponEliminammm..silvia..que bones totes les reseptes..quina millor que el altra...
ResponEliminabesets