GASTRONOMIA

ALLS PORROS SILVESTRES
Els alls porros silvestres els podem trobar en primavera, a les vores dels camins, marges, bancals erms... Antigament es consumien habitualment, junt a altres herbes comestibles que ens ofereix la natura: cama-roges, roselles, llicsons.
En l'amanida, torrats a la brasa, amb un pessic de sal, amb pa i oli d'oliva... són d'un sabor intents quasi igual al de les cebes tendres però amb un toc amarguet.
Amb els que hem trobat avui preparem una amanida amb taronges del terreny, fulles verdes, ruca i porradell. Un còctel de vitamines... espectacular!




2 comentaris:

  1. QUE TE PUEDO DECIR, UNA MARAVILLA Y FELICIDADES, PARA LOS QUE PODAIS HACER ESO AUN, VENGA UN SALUDO.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias. Es una suerte poder disfrutar de una tierra como la nuestra, que también es de todos. Cuando quieras, estas invitado a conocerla.
    Saludos.

    ResponElimina

Ens agrada saber la vostra opinió... :-)